Koostisosad:

1 mugulsibul (hakitud)
1 porgand (kuubikuteks lõigatud)
5 keskmist peeti (3 kuubikuteks lõigatud, 2 riivitud)
400g konserveeritud tomateid
5 kartulit (kuubikuteks lõigatud)
1 väike kapsas (hakitud)
1l köögiviljapuljongit
3 spl suhkrut
2 spl valgeveini äädikat
3 spl tilli (hakitud)
meresoola ja purustatud musta pipart
hapukoor serveerimiseks

Valmistamine:

Pane sibul, porgand, kuubikuteks lõigatud peet, tomatid, kartulid, kapsas ja puljong potti.
Aja keema ning keeda madalal tulel pool tundi.

Lisa riivitud peet, suhkur ja veiniäädikas ning keeda veel 10 minutit. Maitse ja maitsesta.
Sega sisse hakitud till.

Serveeri suure supilusikatäie hapukoorega ja kaunista hakitud tilliga.